pondělí 17. ledna 2011

Další podrobnosti se objeví na čipu A5 Apple pro nadcházející IPAD 2 a iPhone 5

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/17/more-details-emerge-on-apples-a5-chip-for-upcoming-ipad-2-and-i/:
Takže, AppleInsider má některé nové informace o nástupce Apple na A4, které jsme se bavili až minulý týden , a naše zdroje říkají, že je na místě. Konkrétně AI tvrdí, že Apple se stěhuje do dual-core SGX543 grafika, až od A4 je jeden SGX535 GPU (také známý jako PowerVR 535 ). Co je zvláště velké o tento krok je, že grafický výkon zlepšení je ohodnocen na přibližně 4x současné generace - která je skutečným 4x usnesení IPAD "Sítnice Display" upgrade zdají mnohem více možností. Jsme také začíná vidět, 1080p HDMI video výstup jako "default" spec v letošní generace zařízení, takže není důvod, Apple bude chtít vynechat - především v Apple TV - a tyto duální grafické jádra by mohla s tím snadno poradí. Stejné obsazení A4 znaky jsou k úvěrům pro tuto novou generaci A5, včetně Apple-vlastnil Intrinsity a PA Semi , zatímco Samsung bude opět dělat na výrobu povinností. Ale detaily stranou, jsme jenom rádi, hrát si s tím vším novým koňských sil, když to udeří v tomto roce - zřejmě PSP 2 se říká používat stejné grafické architektury s ještě více jádry. Není Moorův zákon velká věc?

Další podrobnosti se objeví na čipu A5 Apple pro nadcházející IPAD 2 a iPhone 5 původně objevila na Engadget na po. 17 leden 2011 13:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AppleInsider | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat