pondělí 17. ledna 2011

HP Pavilion dm1z (s AMD Fusion) přezkoumání

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/17/hp-pavilion-dm1z-with-amd-fusion-review/:
Je to šílené si myslet, že jsme psali o tom, a čekání na platformě AMD Fusion za téměř pět let. Věřte tomu nebo ne, to bylo v roce 2006 , že výrobce čipů poprvé začal mluvit o své "nové třídy x86 procesorů" a myšlenku zrychlená zpracování jednotka (APU) - čip, který by se kombinují CPU a poměrně silný ATI GPU na stejné zemřít. Společnost slíbila, že křemík připravený v letech 'dva, ale když se valil kolem 2008 , bylo jasné, že vše je připravena k vydání byla série snímků plánu . Nyní, nenechte se nám špatně, ty tabulky a grafy z nás docela závratné o vynikající grafiku a delší životnost baterie, která byla AMD slibuje přinést k cenově dostupným ultraportables, ale pak o rok později, kdy AMD stále jen PowerPoint ukázat pro sebe, začali jsme přemýšlet "Fusion" nebylo nic víc než opilecké fantazie.

A to jenom horší - od roku 2009 do poloviny-2010 společnost pokračovala mluvit se svou nikdy-dříve-viděný a vysoce-zdržel čipy. (Jen pro čtení pomocí archivů Engadget z té doby do značné míry ukazuje, že jsme ztratili naději, a začal si myslím, že čipy by nikdy spatřit světlo dne.) Ale pak v červnu 2010 nemyslitelné stalo - AMD konečně demoed jeho první Fusion Bobcat jádra, a dokázal, alespoň z dálky, že se brzy-k-přijít ultratenkých notebooků řešení by žvýkání prostřednictvím Aliens vs Predator, podporu DirectX 11, a používat mnohem méně energie než jeho předchozí platformy. Zdálo se téměř příliš dobré, aby to byla pravda - AMD podíval připraven držet jeho načasování a dodat první Fusion Brazos platformu od začátku roku 2011.

Takže, co to sakra dělá Fusion a AMD historii sliby o platformě mají co do činění s novou HP Pavilion dm1z ? Téměř všechno. HP nejnovější 11,6-palcový ne-docela-a-netbook (nebo notbook jak rádi říkáme) je první systém Fusion narazila na trhu, a s dual-core 1,6 GHz procesor E350 Zacate a AMD Radeon HD 6310 GPU na stejném čipu, že sliby ... dobře, má vše, co AMD tak dlouho slibuje. Podle HP a AMD, systém by měl trvat více než devět hodin na nabití, hru plnou 1080p obsahu, a možná ještě důležitější, ne smažit klína jako některé předchozí AMD Neo-poháněl systémy mají udělat. Za $ 450, to zní jako skutečný no-oběť systému, ale je to? AMD má konečně vydal Intel Atom-/ ULV-zabiják a HP dát ji do ne-povyk podvozek? Strávili jsme poslední týden uvedení tohoto systému pomocí kroků - hit přestávce zjistit, zda to bylo stálo za to počkat!

Pokračovat ve čtení HP Pavilion dm1z (s AMD Fusion) přezkoumání

Žádné komentáře:

Okomentovat