pondělí 17. ledna 2011

RIM rozšíření nástroje na další smartphone platformy, bude cross-platformní?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/17/rim-extending-tools-to-other-smartphone-platforms-going-cross-p/:
RIM rozšíření nástroje na další smartphone platformy, bude cross-platformní?
Během uplynulého roku, nebo tak, to je jasné, že existuje lék na narkomana CrackBerry. Pro mnohé je to jen iPhone , pro ostatní je to Android , zatímco ještě jiní dostávají své kopy z jiných platforem. IT oddělení jsou po celém světě relaxační jejich pravidla a už trochu smartphone nevěřící a teď to zní jako RIM je přemýšlet o nalezení způsobu, jak tyto nově kotouč rovnou-vroubený uživatele zpět do své dřívější zvyky. RIM místopředseda Petr Devenyi měl toto říkat na toto téma:
BlackBerry je a bude i nadále dominantní ve většině společností, [ale] to nebude jediné zařízení s ohledem na skutečnost, že spotřebitelé mají na výběr, aby v jejich vlastních prostředků a IT oddělení jsou často nechali palců Takže je tu otázka, tam. Do těchto společností má pro řízení těchto zařízení jinak, nebo je tam možnost, že RIM může rozšířit možnosti pro snazší pro ty společnosti, aby řízení těchto zařízení stejně? ... Pokud je správná věc udělat, je rozšířit podmnožinu těchto schopností [BlackBerry], aby mohla řídit jiná zařízení, je to hodný konverzace
Právě teď je to prostě mluví o správu zařízení, ale pokud to jde dopředu by to mohlo být znamením ochoty za RIM přesunout některé své vlastní služby jiným zařízením. BBM na Android a iPhone? Víme, že několik lidí, stále pozitivně závratný, že na (velmi spekulativní) vyhlídky.

RIM rozšiřuje nástroje jiným smartphone platformy, děje cross-platformní? původně objevila na Engadget na po. 17 leden 2011 09:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Electronista | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat