pondělí 17. ledna 2011

Evolve III Maestro břidlice trojnásobný-boty Android, MeeGo a Windows 7 (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/17/evolve-iii-maestro-slate-triple-boots-android-meego-and-windows/:
My nevyhnutelně chybět věci na veletrzích, a tady je ta, kterou jsme litovat - my nezachytil tento temný australský tablety v těle na CES 2011. Zdá se, že tento Evolve III Maestro byl náhodně chlazení na stánku společnosti Intel s operačním systémem Android, Windows 7 a 1,83 GHz Atom N475 CPU dovnitř, ale zástupci byli ochotni odhalit velkolepější plány, pokud jste strávili trochu času se zařízením. Vidíte, přijít 2. čtvrtletí 2011, břidlice bude absolvent dual-core Oak Trail CPU, a přidat MeeGo do zásobníku pro celkový součet ze tří operačních systémů. TabletPCBuzz říká, že Windows 7 a Android jsou stále osm a šestnáct hodin životnosti baterie na čipu Oak Trail příslušně, a tableta váží méně než dvě libry.

Je těžké říci, jaké další funkce Oak Trail verze bude mít, ale i stávající tabletu není hračka, s 10,1-palcový, 1024 x 600 kapacitní dotykový displej, 2 GB DDR3 RAM, až 32 GB pevného skupenství skladování, 3G a 802.11 b / g / n Wi-Fi a pár full-velikosti USB porty na jednom okraji. Zdroje naznačují, že původní najde 500 dolarů cenu, s Oak Trail poroučet dalších 100 dolarů. Po přestávce, najdete znepokojivě statické video, ale postupujte podle níže uvedené odkazy pro rekapitulaci MeeGo UI a všechny specifikace byste mohli chtít.

[Díky, Garf]

Pokračovat ve čtení Evolve III Maestro břidlice trojnásobný-boty Android, MeeGo a Windows 7 (video)

Evolve III Maestro břidlice trojnásobný-boty Android, MeeGo a Windows 7 (video) původně objevila na Engadget na po. 17 leden 2011 00:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Geek.com , Liliputing | zdroje Evolve tři , pcchan54 (YouTube) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat