pondělí 17. ledna 2011

Výzkum ostuda! Rychloupínací systémy pro automobily vstupu mohou být hacknutý snadno, elegantně

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/16/research-shocker-keyless-car-entry-systems-can-be-hacked-easily/:
Víme, že jste bdělý dost na to, aby důvěru svého vozu zabezpečení bezdrátového systému, ale spoustu dalších lidí, jako je pohodlí uvedení pryč kovové klíče a dostat se do jejich vozidla se trochu Bond-jako chvástání. Profesor Srdjan Capkun z ETH v Curychu ocitl posazený na plot mezi těmito dvěma skupinami, když nedávno koupil vozidlo s rychloupínacím systém pro vstup, tak on udělal to, co každý dobrý výzkumník by: snažil se obejít jejich bezpečnostní opatření. Celkem, on a jeho tým testoval 10 modelů od osmi výrobců automobilů a jejich výsledky byly dost přesvědčivé: každý z testovaných vozidel byla rozdělena do a odvezený pomocí velmi jednoduché a elegantní metoda. Bezklíčové odemykání systémy obvykle pracují zasláním minimum-poháněl signál z auta do přívěsek na klíče, s dvou pracovních pouze tehdy, když jsou blízko sebe, ale lstivý Curych PROFS byly schopny zachytit a rozšířit signál přes antény jako opakovače, což vede k aktivaci váš klíč vaše auto, i když to zdaleka to. Signálu-opakovat antény musí být dost blízko, aby oba klíče a auto, ale to je důvod, proč loupež filmy zdůraznit důležitost týmové práce. Hit zdroj odkaz pro všechny chlazení detaily.

Výzkum ostuda! Bezklíčové odemykání systémy pro automobily může být počítačový pirát snadno, elegantně původně objevila na Engadget na ne. 16 leden 2011 19:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroje MIT Recenze technologie | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat