pondělí 17. ledna 2011

Wi-LAN dosáhne dohody s Intel nad patent spor, nastaven na příjem 'významné množství'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/17/wi-lan-reaches-settlement-with-intel-over-patent-dispute-set-to/:
Wi-LAN dosáhne dohody s Intel nad patent spor, nastaveno na hrábě v 'významné množství' Je těžké vědět, jak si o tohle, ať už je to případ patentu troll dostat lahodný úplatku nebo malý kluk zabití zlé, obří, patent-porušující korporace. Bez ohledu na výklad si vyberete, víte, že Wi-LAN je zjevně vítězství v long-running sporu s Intelem , ne vlastně vyhrál, ale podle generálního ředitele Jima Skippen, obdrží "významný" zúčtování v důsledku porušení předpisů ze společnosti různých bezdrátových -příbuzné patenty. Tam jsou zřejmě 16 dalších obránců vlevo od Wi-LAN žaloval na světě, ale Intel házet do svých rukou, není dobré znamení pro ostatní. Nebo, možná Intel se rozhodl jeho právní poplatky jsou příliš vysoké a je vypořádání vše pro to .

Wi-LAN dosáhne dohody s Intel nad patent spor, nastaven na příjem 'významné množství' původně objevila na Engadget na po. 17 leden 2011 11:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje The Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat