pondělí 17. ledna 2011

X-vyprší! Software bude přidávat digitální data vypršení platnosti pro vaše fotografie, foto-související s rozpaky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/16/x-pire-software-will-add-digital-expiration-dates-to-your-photo/:
Nebylo by hezké, kdyby jste nahráli fotky na Facebooku , MySpace a Flickr prostě přestal být přístupný po chvíli, ušetří vám všemohoucí potíží s smazat sami? No, několik dobrých Němci přišli spolu produkovat X-vyprší! software, který slibuje, že právě tohle - udělat on-line snímky nepřístupné po určitou dobu po jejich nahrání. Bylo to asi v prototypu formě jako rozšíření pro Firefox, ale příští týden by měl vidět její řádné zahájení, spolu s předplatné-založil cenový model stojí € 24 za rok. Ano, bude pozorný mezi vámi na vědomí, že tato skutečnost nic nebrání ostatním popadla ty obrazy a re-upload, ale tento software ambice je skromnější než to - je to prostě chce dát méně tech-důvtipný (nebo prostě línější) uživatel nástroj pro kontrolu alespoň část své přítomnosti na webu.

X-vyprší! Software bude přidávat digitální data vypršení platnosti pro vaše fotografie, foto-související s rozpaky původně objevila na Engadget na ne. 16 leden 2011 22:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AFP (Yahoo! News) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat