pondělí 17. ledna 2011

Bílý iPhone 4 ukazuje v inventární systém Vodafone Německo

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/17/white-iphone-4-shows-up-in-vodafone-germanys-inventory-system/:
Je možné, že Apple a Foxconn inženýři konečně našel způsob, jak spojit a obsahují syrové, oslepující moc bílé barvě? Naposledy jsme slyšeli, nejvzácnější člen iPhone 4 klan sledování pro jaro '11 startu - a to bych se docela pěkně line záběry, které jsme obdrželi z důvěryhodného zdroje, dnes ukazující nové položky v Německu zásob Vodafone Systém pro Weiss (bílý) iPhone 4s v obou 16 a 32 GB chutí. Samozřejmě, nemusí to nutně znamenat, Vodafone má nějakou představu, kdy tyto telefony se objevují u nich na prahu - možná jsou to jen příprava (a doufat), že zhmotňuje před příliš dlouho - ale pro to, co stojí za to, že zdroj říká očekávat spuštění "brzy". Pokud máte několik sto eur povalovat, předpokládáme, že to bude dobrý způsob, jak čekat na svůj čas při čekání na iPhone 5 startu v několika měsících, ne?

Bílý iPhone 4 ukazuje v jeho inventární systém Vodafone Německo původně objevila na Engadget na po. 17 leden 2011 15:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat