pondělí 29. srpna 2011

Podivná věda odmítá spermie s nízkým statusem kamarádi

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/cn9GklouuTk/weird-science-rejects-the-sperm-of-low-status-mates.ars:

Sociální podřízenými riskovat odmítnutí, jejich spermatu: slepice nemusí být příliš vybíravý, o kterých se páří se, že ještě vykonávat nějakou kontrolu nad tím, kdo otcové jejich potomstva. Slepice mají možnost vyjmout spermie, která je uložena právě do nich. Nyní přichází slovo, že slepice se sociální postavení muže v úvahu při rozhodování, které spermie katapultovat. Navzdory skutečnosti, že "modely spermie využití ženami je obtížné prokázat, že" autoři se podařilo změřit i množství spermií, který je vysunut a co to znamená, pokud jde o zlomek z celkového odmítl spermií ("vyhození intenzitě," v jejich vyjádření). Muži, které jsou nižší dole hierarchie trpí nejvyšší intenzitu vyhození.

Zdá se, že snazší odpovědět "Už jsme tam?" kladně na cestě domů: Vědci se nyní vyrovnat s " efekt zpáteční cestě ", což je pocit, že se vrací domů z daleké cíle jde rychleji, než se tam dostat se na prvním místě. Poté, co o tom, že se vztahuje na cestovní na kole nebo autobusem, a to i když se lidé jednoduše sledovat někoho jiného, ​​cestování, autoři měli někteří lidé vrátí jinou, stejně vzdálený cesta. Zpáteční cesta efekt ještě nedošlo. Autoři naznačují, že většina lidí podceňuje cestu dříve, než začnete ji, vytváří dojem, že to trvá dlouho. Tento dojem je pak stanoví až zažít návrat jako kratší, i když to není.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat