pondělí 29. srpna 2011

Minecraft Vývojáři vydání trailer na novou hru rolování

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/iUpduzFMcsc/trailer-for-scrolls-from-minecraft-developers-released-at-pax-prime.ars:

Trailer na nadcházející hru svitky z Minecraft tvůrce Markus "Notch" Persson byl propuštěn na Kotaku dnes na PAX Prime. Trailer ukazuje umění stylu hry, a to představuje charakter vytváří kresbu statného válečníka, který vidíme krátce ožívá a zapojili se do boje.

Svitky jsou určeny jako hybrid mezi collectible karetní hry a hry strategie představenstva, kde hráči používají jejich soubor svitků se znaky nebo atributy bitvu po celém světě, jak určování času a polohy svitků přispívající k úspěchu či neúspěchu. Hra se vyvíjí Mojang, společnost, která vytvořila Minecraft, a je napsaný Jerry Holkins "Tycho" Penny Arcade, ale krátký trailer neprozradí jeho smysl pro humor.

Na rolování stránky , hlavní designér Jakob Porser uvádí, že má v úmyslu použít "stále se měnící obsah" ve hře, a že hráči budou objevovat svět při vylepšování jejich arzenál rolování maximalizovat taktické výhody. V poslední době se do hry přišel pod palbou z Bethesda, vývojáři Elder Scrolls série, pro použití slova "rolování" v jeho názvu.

Přívěs se uvádí, že svitky jsou "přichází nakonec," ale poslední tiskové zprávy naznačují, že hra bude k dispozici ještě před koncem tohoto roku.

Video!
Trailer: svitky

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat