pondělí 29. srpna 2011

Zapnutý: náhodné telefon společnosti, část 1

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/28/switched-on-the-accidental-handset-company-part-1/:
Každý týden Ross Rubin přispívá Zapnutý , sloupek o spotřebních technologií.

Společnost Tech akvizice často snaží přetvořit společnost, nebo dokonce celý průmysl. Nákup aplikované sémantiky catalyzed Google svah k on-line reklamu dominance. Apple na nákup příští přeměnil bývalé operační systém je plán. A HP Compaq vytvořila fúzi s koncernem 40000000000 dolarů prodejce osobních počítačů Windows.

To není případ " Googorola , "portmanteau, že svět dříve znal jen jako italský nivou často se rozpadly na steak salátů. Vskutku, může Google nedávné oznámení o svém úmyslu získat Motorola Mobility 12500000000dolar ukázat jako nejvyšší cíl získání profilu vždy zaměřené na zachování status quo. Předznamenalo blogu z hlavních Google právníka a přerušovaný synchronizované prohlášení soupeře licence Motorola Android chválit právní ochrany blogu oznámila akvizici slíbil, že "přeplňovaný" Android. Ale následné Google konferenčního hovoru, pokud jde o sloučení zesíleny, že "IP" Google se snaží získat nestojí za "neuvěřitelné telefonů." Google Android se snaží oživit jednoduše tím, že má svobodu k pokroku neomezené po úspěšné cestě je již do značné míry vytyčil.

Pokračovat ve čtení zapnuto: náhodné telefon společnosti, část 1

Zapnutý: náhodné telefon společnosti, část 1 původně objevila na Engadget na ne. 28 srpen 2011 18:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat