pondělí 29. srpna 2011

AT & T, T-Mobile a Verizon dá Isis mobilních plateb sítě výši 100 milionů dolarů zvýší

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/29/atandt-t-mobile-and-verizon-give-isis-mobile-payment-network-a-1/:

Jak se soutěžit s novým Google Wallet mobilní platební systém? No, rozhodně výši 100 milionů dolarů hotovosti infuze nemůže ublížit. AT & T, T-Mobile a Verizon mají v plánu investovat právě tuto částku v Isis , zdroje řekl BusinessWeek. Tato částka bude pravděpodobně růst, od nástupu na Google není žádná maličkost, a to zejména s ohledem na peněženky je již mimo zemi, s celostátní obchodními partnery a podporu MasterCard PayPass. Ačkoli Isis nejprve dělal jeho debutovat v loňském roce, Google Wallet, který byl oznámen v květnu, jasně ujal vedení. Isis je v podstatě jen na nejvyšší úrovni stránky v tomto místě, když tři z národa je největší dopravci, kteří poskytují podporu, mohl by mít šanci dohnat - zejména v případě, že dopravce rozhodnout, že partnerství s Google, odcházející Sprint as jediný poskytovatele bezdrátových služeb. Jsme rádi, že určitý potenciál pro zdravou konkurenci Wallet, a to zejména za to, že to vypadalo, jako Google se chystá vytvořit monopol. Očekáváme, že ještě přijít na přední Isis, ale do té doby, držet na ty, peněženky - platby mobilním telefonem mohou být v budoucnu, ale teď, papír a plasty jsou tam, kde to je.

AT & T, T-Mobile a Verizon dá Isis mobilních plateb sítě výši 100 milionů dolarů zvýší původně objevila na Engadget na po. 29 srpen 2011 07:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj BusinessWeek | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat