pondělí 29. srpna 2011

S "Uložit na impulsní" Bookmarklet A Chrome rozšíření, Pulse Vstup Instapaper je Turf

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/txblPiG1v_o/:
pulse

Alphonso Labs , rodící se společnost za Puls , šikovný sociální čtečku zpráv pro iPhone, Android iPad a zařízení používaná zhruba 5 milionů lidí , si klade za cíl představovat výzvu pro jednoduchý nástroj pro vytváření záložek Instapaper (a řadu dalších záložek a "Read It Later "aplikace).

Po spuštění je dnes premiéru i bookmarklet a Chrome add-on , který uživatelům umožňuje "zachránit příběhy Pulsní" jedním kliknutím myši. Rozšíření pro ostatní prohlížeče jsou "v díle", řekl jsem já.

Ukládání do Pulsní samozřejmě znamená, že můžete záložku zajímavé příběhy najdete na webu, aby si je později na Android a iPhone telefonu, nebo iPad.

Žádné jiné zvonky a píšťalky v tuto chvíli, ale je to čisté a funkční záložky aplikace.

Je také jasně přesně to, co Instapaper se ( docela elegantně , mohu dodat), ale víc než cokoli jiného je to vítaný doplněk k Pulse službu, která pravděpodobně nebude mít vliv Instapaper použití tak moc - vidím použití jak vedle sebe, ve skutečnosti.

Stejně jako Safari nové "literatura" funkci, se nikdo zabíjet ostatní. Jak Instapaper tvůrce Marco Arment kdysi napsal , trh je dostatečně velký pro více dnešní záložky služby prospívat.


Společnost:
PULSE NOVINKY (Alphonso Labs)
Datum spuštění:
01.3.2010
Financování:
$ 9.8M

Alphonso Labs je poháněn vizí vytvoření nejlepší zážitek ze čtení zpráv na mobilních zařízeních.

Žádné komentáře:

Okomentovat