pondělí 29. srpna 2011

NEC Média: Zpráva uvádí nejtenčí smartphone je na cestě do USA

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/c0Vp1OBZWTM/:
Picture 9

Zpět na jaře, jsme strávili několik příspěvky týkající se mediální N-04C od NEC Casio Mobile , Android telefon společnost nazývá "nejtenčí smartphone". Jsou pouze 7,7 mm tenký, že bije Galaxy S II , například, a na 105 gramů, je velmi lehká, příliš.

NEC oznámila Casio v únoru letošního roku, telefon byl dobře prodávají , když narazil na japonský trh několik týdnů později (k dnešnímu dni, 500,000 jednotek bylo prodáno).

A podle největších obchodních Japonska denně Nikkei, společnost je připravena přinést Média v USA, pohyb nějak oznámila minulý rok už (NEC Casio Mobile byla založena v roce 2009 poté, NEC, Casio a Hitachi spojily své činnosti mobilního telefonu ) .

Podrobnosti jsou vzácné v této chvíli, ale vypadá to, že Američané budou mít upravenou verzi telefonu. V Japonsku se, NEC Casio navázala na N-06C [JP] letos v létě, model, který je o něco tlustší (7,9 mm), ale vodě.

Japonský model:

Nikkei říká, že v USA, bude mediální pravděpodobně k dispozici prostřednictvím Verizon (Casio partnerem v minulosti) a "ostatních dopravců." NEC Casio má za cíl zdvojnásobení dodávky mobilních telefonů, mimo Japonsko 1,8 milionu ve fiskálním roce 2012.

Pro připomenutí, Media N-04C nabízí 4-palcový LCD dotykový displej s rozlišením 480 x 854, Android 2.3, 5.1MP CMOS fotoaparát, paměťové karty microSDHC slot, Wi-Fi apod. Očekávejte digitální TV tuner, e- peněženka funkce a infračervený port dostat Axed v americké verzi, nicméně.



Žádné komentáře:

Okomentovat