pondělí 29. srpna 2011

TomTom objevuje Apps, dá Twitter, Yelp a více do ostrého provozu 1535 M PND

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/CniiaqYw6VY/:
TomTom-GO-LIVE-1535M_thumb

Dámy a choroboplodné zárodky, to je zprovoznit M 1535, které podle TomTom , je první PND s připojeným Apps. Toto tvrzení není úplně pravda, ale do ostrého provozu 1535 M má působivý - to je, působivé GPS - sada nestandardních funkcí prostřednictvím různých aplikací, jako je Twitter, Yelp, TripAdvisor, a Expedia. Ty jsou navíc k TomTom VIA souvisejících služeb, který zahrnuje ceny pohonných hmot, počasí a Google Local Search.

Osobní navigační zařízení na trhu ztratila hodně ze svého Thunder v posledních několika letech. Tyto aplikace jsou druh funkce, které by alespoň dočasně zpomaluje přenos síly na smartphony režimu. Ale běda, do ostrého provozu 1535 M zasahuje několik let pozdě s crazy-vysokou cenu.


Většina aplikací je to, co byste čekali. Yelp a TripAdvisor, dobře, poradit cestující v restauracích a na různá místa. Twitter Apps je opředené a funguje pouze jako druh auto-Tweeting zařízení, automatické zasílání tweet nebo check-in, jakmile dorazí na místo, nemůžete přečíst tweety na zařízení.

Nová 1535 do ostrého provozu se očekává koncem tohoto roku za 299 dolarů. Již vydal 2535 M dostane aplikací pomocí aktualizace firmwaru později. Přístroj je díky své ceně, je pravděpodobné, že jen na velmi mezeru na trhu jako spotřebitelé, kteří mají skutečně zájem aplikace může mít smartphone, který může táhnout dvojí clo.



Žádné komentáře:

Okomentovat