pondělí 29. srpna 2011

Inhabitat na týden v zeleném: Osvětlení Superbike, kinetická energie generátor a vibrační rukavice

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/28/inhabitats-week-in-green-lighting-superbike-kinetic-energy-ge/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Už je to epická týden na životní prostředí Novinky jako Inhabitat oznámila, že na východní pobřeží laťovaná jeho vymyslí proti síle hurikánu Irene , která dorazila v návaznosti na 5,6 zemětřesení , které otřáslo východní pobřeží od Virginie do New Yorku. Jsme sestavili řadu tipů , abychom pomohli našim čtenářům přečkat bouři, a my jsme se blíže podívat na šest jaderných elektráren , které byly otřeseni neobvyklé zemětřesení východní pobřeží. Také předvedla několik příkladů neuvěřitelné high-tech architektury - nedávno korunovaný svět je nejvyšší stavba LEED platiny a svět je nejdelší tunel , které Rusko nedávno oznámil, že rozsah Bering Straight.

Když už mluvíme o významný pokrok v oblasti udržitelné dopravy, tento týden jsme se při pohledu na to, co by mohlo být nejsilnější auto na elektrický pohon na světě , a přinesli jsme vám záběry z 200 mph osvětlení Superbike World Land lámání rychlostní rekord. Také jsme viděli, ekologická vozidla, vzlétnout k zelenější obzory Oliver VTOL představila velmi efektivní letoun s motory 6 , tým techniků v ​​Africe postavený prostoru raketoplánu DIY v místní zahradě, a létající ParaMoto Trike stoupal po obloze. Na téma cestování letadlem, můžete také vyzkoušet náš Šest rad pro létání s malými dětmi (bez Benadryl).

Byl to velký týden nositelná technologie, stejně jako výzkumníci odhalili výkonný generátor kinetickou energii , která se vejde do boty. Také jsme viděli, vibrační rukavice , která zvyšuje výkon motoru, hmatová rukavice , který umožňuje nevidomým vidět s sonar, a řadu antény s vestavěným oblečení , která nabízí diskrétní formou hands-free komunikaci. Nakonec jsme slyšeli Ashton Kutcher se předpokládat, že nositelná technologie bude další velká vlna a máme společnou gl

Žádné komentáře:

Okomentovat