pondělí 29. srpna 2011

Samsung je šatonové zpráv přináší zdarma SMS na Android, BlackBerry a iOS (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/29/samsungs-chaton-messaging-service-brings-free-texting-to-androi/:
Vypadá to, že Samsung se chystá ponořit své prsty na mobilní komunikaci na trhu, s novou službu s názvem šaton. Kritizovaný debut na tento týden na veletrhu IFA , aplikace přináší SMS, skupinový chat a image / sdílení videa nejen Samsung Bada OS, ale IOS a Android platformy BlackBerry, také. Podle korejského výrobce, bude nový klient k dispozici ve dvou verzích: základní, pro funkci telefonů a další, složitější varianta, která umožňuje uživatelům chytrých telefonů, aby se vyjádřil k jiné profily, posílat zprávy animovaných a vizualizaci nejčastěji kontaktoval kamarády, jak zobrazené výše. Firma také plánuje vydat webové verze, která by přinesla podobné funkce jako PC. Šatonové je kritizovaný začít používat příští měsíc (u více než 120 zemích a 62 jazycích), ale můžete najít více informací na ukázkové video a přeložené PR, po přestávce.

Pokračovat ve čtení Samsung Chaton zpráv přináší zdarma SMS na Android, BlackBerry a iOS (video)

Samsung je šatonové zpráv přináší zdarma SMS na Android, BlackBerry a iOS (video) původně objevila na Engadget na po. 29 srpen 2011 06:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Sammy Hub | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat