pondělí 29. srpna 2011

Nový vývoj v oblasti atomové hodiny záznamů porazit technologie přesnosti může inspirovat Ke $ ha je další hit

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/29/new-developments-in-atomic-clock-technology-beat-accuracy-record/:
Podle nedávné studie z Penn State, který používá nový způsob výpočtu doby, říkat přesné, CsF2 cesia na bázi atomové hodiny na Spojené království je národní fyzikální laboratoř je téměř dvakrát tak přesné, jak si původně mysleli - to znamená, že bude jen získat, nebo ztratit jeden druhého v průběhu 138 miliony roků. Tento atomové hodiny není jediným konkurentem pro nejlepší ve své show, jako výzkumní pracovníci z University of Tokyo také oznámila nový rekord, prohlašovat, že jejich optické mřížce atomových hodin konstatuje atomy milion krát rychleji než tradiční atomové hodiny - dosažení přesností až 18 číslic v jedné druhé měření. Ačkoli vědci tvrdí, že technologie by získat nebo ztratit druhý výrazně rychlejší než cesium-na různých (31,7 milionů let), může to změnit způsob, jakým vědci vnímají čas a prostor, dává nám nový pohled na základních konstant fyziky.

"Dosud byly hodiny byly myšlenka jako nástroje pro sdílení společný čas. Ale s hodinami jako je tento, naopak, můžeme pochopit, že čas plyne různým tempem, v závislosti na čase a místě, hodiny na," řekl Hidetoshi Katori na University of Tokyo. Samozřejmě, že jak atomové hodiny, pomozte nám pobyt včas, ale mají také praktické aplikace na všechno z hlubokého vesmíru sítí, k předpovídání zemětřesení a GPS navigaci. U tohoto typu přesnosti, vypadá jako nikdo z nás bude Getting Away With objevovat pozdě do práce ještě. Podívejte se na video o optické mřížky hodiny po přestávce.

Pokračovat ve čtení Nový vývoj v atomových hodin záznamů porazit technologie přesnosti může inspirovat Ke $ ha je další hit

Nový vývoj v oblasti atomové hodiny záznamů porazit technologie přesnosti může inspirovat Ke $ ha je další hit původně objevila na Engadget na po. 29.srpen 2011 01:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BBC News | zdroj NPL | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat