pondělí 29. srpna 2011

Mít pravdu

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/U9IG3a6qzpM/:
lincoln

Jeden z nejničivějších talent Steve Jobs je poznat, kdy má pravdu. Tím mám na mysli, že on i jeho tým talentovaných designérů, inženýrů, wranglers dodavatelského řetězce, a technologů. Stálý pat, kdy alternativa je horší, je těžké udělat krok, ale jeden Apple v zaměstnanosti z ochranné známky.

Vezměte si iPhone 4 a jeho slavný klesla volání krize. Práce reagoval tím, že poskytuje software opravu, srovnání problém s jinými konkurenčními nabídkami, které poskytují bezplatné případ pro ty, kdo už koupil telefon, a uzavření dohody s Verizon vyřešit skutečný problém: AT & T. Jste mohli vidět odhodlání ve strategii. To je to, co jsme objevili, to je to, co budeme dělat, sázíme budete držet s námi. Měl pravdu.

Stejnou vlnu s nahrávacími společnostmi. Chtěli, aby i nadále krvácení příjmů a zničit důvody pro budování podpory pro nové talenty? Nebo se chtějí přijmout strategii, která by jim pomoc při přechodu na digitální budoucnosti za cenu silného partnera, který občas vypadal jako gatekeeper. Základem pro výpočet je zjištění, že nikdo jiný Business Technology šanci směrování celého kartelu a jít přímo k obecenstvu.

Během let, kdy se vrátil do Apple, a to i před s dalším strojem, zaměstnání stanovených ukazatelů, z nichž by se ustoupit. Diskety byly snadné volání, jako audio a video soubory ve formátu přemohli. CD bylo Dále následoval rychle DVD, jako jsou televize a filmového média sfoukl fyzické úložiště model. Ale stejně jako u WiFi na iPhone, zavedení síťové úložiště jako výchozí média řídil buildout těchto technologií.

Trvalo nějakou těžkou práci, aby se AT & T nechat WiFi do základní platformu. Dopravce správně usoudil, že bude vyvíjet tlak na své SMS dojná kráva, a vymáhá limity 3G využití šířky pásma pro stahování hudby, videa a aplikace na oplátku. Dokonce tak, email a surfování na webu zavanul očekávání, se společnost zavázala vybudovat své sítě, tak rychle, jak by mohla. Antennagate byl ve skutečnosti více o transformaci telefonu na mobilní počítače.

Jakmile se ukázal Android telefonů stejné použití vzorců, práce stále tlak na iPad, restartovat PC jako síťové jednotky zařízení bez DVD a dokonce i adresovatelné pevný disk pro všechny záměry a účely. Opět vyloučení Flash byl tvrdohlavý událostí na první, ale brzy bylo jasné, že Apple se redefinuje notebooku OS kolem nové platformy, aplikace, které wrappered kolem prohlížeče, a ne naopak. Tím, bez plug-inů a zároveň otevírání HTML 5 jako nižší úrovně dev životní prostředí, zaměstnanost využil soutěže Android zvýšit šířku pásma sázce opět.

Hodně je vyroben z AppStore požadavků pro přijetí 30% z předplatného, ​​ale zachování HTML 5 možností zaměstnání ve skutečnosti trzích aplikaci modelu srovnání. iCloud oslabuje Android Open argument untethering stahování z plochy počítače, a zároveň destabilizovat celý koncept ploše a nakonec i notebooky. Diskety, disk, 3G, OS, souborový systém, záznamy, stahování - každý pilíř je zastaralý ve prospěch cloud-hostil pokročilé Rich Client Platform. Nejpůsobivější, práce přilepená k modelu ceny pojistného, ​​až zbytek trhu byl nucen předjet a ztratit se Apple vliv s objemem dodavateli.

Nedávné události zdůraznily sílu inovace, uvolnění, stand pat model. HP předání na hardware je hodně o cloud computing, protože je o iPad, ale Google je Motorola akvizice je jasným signálem, že diváci neopustí aplikace. Kolaps televizních sítí již v plném proudu as Studios snažili vyhnout osudu nahrávací společnosti, ale iPad zaslal OV

Žádné komentáře:

Okomentovat