pondělí 29. srpna 2011

Cisco kupuje výrobce softwaru pro spolupráci Versly

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Ezem3mwCHMg/:
versly

Cisco dnes ráno oznámila, že koupila San Francisco spuštění Versly , soukromá společnost, která vyvíjí nástroje pro spolupráci, které jsou integrovány s aplikacemi Microsoft Office.

Finanční podmínky akvizice nebyly zveřejněny, ale všechny Versly zaměstnanci budou zahrnuty do spolupráce v oblasti Cisco software Group (CSG) Po uzavření akvizice.

Versly staví plug-inů, které umožňují skupinám lidí spolupracovat na obsah dokumentů aplikace Word, Excel, PowerPoint prezentace a e-maily.

Na pohled je to, že služba byla ještě v soukromých beta, takže je rychlý odchod na Versly.

Zde je návod, jak Murali Sitaram, viceprezident a generální ředitel, CSG, Cisco, hřiště na pořízení:

"Spolupráce je nejvyšší prioritou společnosti Cisco. Díky této akvizici jsme posílit naši spolupráci a zlepšit nabídku v podobě integrace sociálních technologií v rámci podnikových aplikací a jednotlivci týmy používají v práci. "

Versly software bude začleněn do nabídky služeb, jako Cisco Quad, Jabber a WebEx.

Podle jeho CrunchBase profilu , byl doprovázen Versly semeno od partnerů financování zvýšil Accel, Baseline Ventures, 500 Startups a pár investoři, včetně Scotta Dietzen, Kenny Van Zant, Jonathan Katzman a Rasool Rayani.

Společnost byla zahájena bývalý BEA a Sun exec Benjamin Renaud a bývalý Yahoo-er Erik Eccles . Zbytek týmu je podrobně zde .


Společnost:
VERSLY
Datum spuštění:
2009

Versly integruje s aplikací Word, Excel a Powerpoint je snadné pro skupiny zůstat organizované a na dráze - kdykoliv a kdekoliv.

Další informace

Žádné komentáře:

Okomentovat