pondělí 29. srpna 2011

Quixey zvyšuje $ 3.8 milión pro funkční vyhledávač pro aplikace

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MQDE0COGPoA/:
QuixeyLogoWhiteBG

Quixey , Palo Alto, na startu je to budova funkční vyhledávač pro aplikace, dnes oznámila, že uzavřela 3,8 milionů dolarů série kole financování. Investice vedl USA Venture Partners a WI Harper skupina za účasti Investice do sítí Webb spolu následné investice Eric Schmidt je Snahy inovace . Série kole se přidá k $ 400K Quixey zvýšila v dubnu z inovační snahy, celková investice do 4.200.000 dolarů.

Všichni jsme slyšeli (a možná dokonce zesměšňoval) vtipu "Je to aplikace pro". Je to vlastně nádherný kvalita mobilních revoluce: Opravdu je aplikace pro téměř vše, co si můžete myslet, ze volá taxi ke správě svého plánu na vyhledávání rakoviny kůže nebo srdce murmors. Ale to je také ohromující, a hledat aplikace, které chcete není snadné. Je tam hodně hluku, a hodně nedokonalé způsoby hledání app.

Quixey vstoupil do hry se záměrem vybudovat nový typ vyhledávání, tvarované speciálně pro jedinečné vlastnosti vyhledávání pro ty všudypřítomné, ale někdy i nepolapitelný aplikace. Jejich řešení, vytvořil "funkční Hledat", který nejen kontroluje hlavní aplikace obchodech, ale leze blogy, hodnocení webů, fór a sociálních sítí k vybudování skutečně ucelený obrázek o tom, co aplikace umí - přes recenze, slovo z úst a demonstrace.

Quixey vyhledávač umožňuje uživateli typ dotazy jako "baseball skóre" a dostanete seznam aplikací, které poskytují jen, že (které pak mohou mohou filtrovat podle platformy). A nejlepší je, že vyhledávač suppors Windows a Mac, iGoogle, rozšíření a další. Není to jen povinností a Android.

Ačkoli Quixey se zdá být konkurovat likes Chomp a další, spuštění má také přidanou hodnotu návrh, že budou moci k moci hledat jiné aplikace a webové stránky - podobně jako Google - pomoci šířit jejich vyhledávač na stránky třetích stran v rámci Web.

Není to tak divu, že Eric Schmidt je inovační snahy investuje do skvělý nástroj aplikace vyhledávání. Dovoz mimo informace a data z blogů, hodnocení stránek, i po něm skutečně přidává další vrstvu do hloubky cca hledání (zejména v tom, že platforma agnostik), stejně jako napájení vyhledávání ve webových stránkách dává Quixey příležitost k rozsahu a stát se ve směsi s Velmi místa se plazí. Po spuštění bude používat novou investici pokračovat v zajišťování partnerství s aplikací obchodů a dalších velkých zdrojů třetí strany aplikace, a podle týmu Quixey, existuje více než 25 potenciálních partnerství v potrubí. Více partnerů, tím účinnější je vyhledávač stane.

Je to zajímavý nový přístup, to "funkční vyhledávání", a z mé zkušenosti tak daleko, pracuje tak, jak výrobce. Přizvukovat, dejte nám vědět, co si myslíte. Více na Quixey zde .


Žádné komentáře:

Okomentovat