pondělí 29. srpna 2011

Samsung zpoždění Galaxy tab 10,1 uvedení na trh v Austrálii uprostřed patent bojovat s Apple

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/29/samsung-delays-galaxy-tab-10-1-launch-in-australia-amid-patent-b/:
Jen pár dní poté, co utrpěl právní překážku v nizozemského soudu, Samsung nyní rozhodla odložit spuštění svého Galaxy tab 10,1 v Austrálii, uprostřed zvyšuje boj o porušení patentových práv s Apple. Při ústním jednání dnes korejského výrobce oznámil, že upustí od prodeje a uvádění na trh své nové tablet do Austrálie, do 30. září. Samsung udělal podobný ústupek počátkem tohoto měsíce, souhlasit, že zastavení prodeje svých břidlic až do dnešní jednání a poskytnout Apple se vzorky výrobků nejméně sedm dní před jeho australský trh. Společnost tvrdí, že předložené vzorky ve čtvrtek, ale Cupertino právníci trval na tom, že australská verze Galaxy tab 10,1 stále porušuje její patenty. Samsung, zatím, píše se v prohlášení, že je to chystá zahájit protiútok dolů, řekl reportérům, že "má v úmyslu podat přes pohledávky vůči Apple Austrálii a na Apple Inc, pokud jde o neplatnost patentů dříve tvrdil, Apple a také kříž nárok vůči Apple ohledně porušení patentů v držení Samsung prodejem svých telefonech iPhone a iPad. " Další formální soudní jednání je naplánováno na září 26. a 29.. Zůstaňte naladěni.

[Díky, Geoff]

Samsung zpoždění Galaxy tab 10,1 uvedení na trh v Austrálii uprostřed bitvy o udělení patentu Apple původně objevila na Engadget na po. 29 srpen 2011 04:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Sydney Morning Herald | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat