pondělí 27. prosince 2010

Sony Ericsson netěsnosti tajemství sluchátko ven, poskytuje šťavnaté pověst materiálu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/sony-ericsson-mystery-handset-leaks-out-provides-juicy-rumor-ma/:
Znáte to sluchátko? Ani my, a to je druh bodu. Díváme se na nikdy předtím neviděl Sony-Ericsson smartphone systémem Android - ani Anzu / X12 ani PlayStation telefon - a pokud nejsme strašně mýlí, že je společnosti průsvitné Timescape UI na vrcholu. Jo, a zdá se, že se připojuje k Vodafone Německo, za co to stojí za to. A co víc, samotný obraz pouze vypráví polovina příběhu, jako druhá polovina je tam, odkud přišli - účtu Picasa naplněné až po okraj s 8 miliony pixelů zkušební záběry z dvojice telefonů s fotoaparátem. Je těžké říci, zda to buď Sony Ericsson "LT15i" nebo "MT15i" jsou zařízení, my jsme vlastně při pohledu na tu, ale bratři teď vypálil přes 150 snímků přes tři testovací účty. Říká se, že oba jsou spuštěny perníku, a že tento interní kódové označení je "Hallon," ale upřímně jsme větší zájem, že obrovský modulu fotoaparátu na přední straně. HD video chat, snad? Najít další obrázek po přestávce, a mnohem víc v našem náš zdroj odkazů.

[Díky, Brenton]

Pokračovat ve čtení Sony Ericsson telefon úniky tajemství ven, poskytuje šťavnaté pověst materiálu

Sony Ericsson telefon úniky tajemství ven, poskytuje šťavnaté pověst materiálu původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 00:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Pocketnow | zdroje Picasa (1) , Picasa (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat