pondělí 27. prosince 2010

Dell zrcadlo tablet prochází FCC, ukazuje mimo SD a sloty pro SIM kartu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/dells-looking-glass-tablet-passes-through-fcc-shows-off-sd-and/:
Dell stále volá tento Mobile Internet Device, ale můžete volat to všem svým codenames: Looking Glass , M02M , IPAD eviscerator, všichni jsou tady. Ano, FCC strávil měsíc kvalitní čas se ještě neoficiální Dell, ale velmi hodně nastávající , tablety a dal go-dopředu pro integrovaný 3G (uvedené UMTS pásma II, IV a V, uveďte kompatibilitu jak s AT & T a T -Mobile), Bluetooth 2.1 + EDR, WiFi 802.11n rádia. Označování připojených (a zřejmě nelze vymazat) dvířka na zadní straně přístroje indikuje slotem pro SD kartu, která bude sedět hned vedle přístavu SIM karty. Ty budou pravděpodobně používat převážně k trychtýři dat do tabletu Dell, ale hlasová volání není úplně vyloučeno, buď - je tam (neaktivní), senzor přiblížení házet do stejně. Ať tak či onak, Dell téměř jistě k zahájení tohoto zařízení, která by měla představovat 7-palcovým displejem a Tegra 2 vnitřní, na CES příští týden.

Dell zrcadlo tablet prochází FCC, ukazuje mimo SD sloty pro SIM kartu a původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 05:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat