pondělí 27. prosince 2010

Samsung Bohaté a Fascinovat dostat Froyo v Kanadě, doufejme, že s menším počtem chyb tentokrát

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/samsung-vibrant-and-fascinate-get-froyo-in-canada-hopefully-wit/:
Rychlé houser na kanadského Samsung stránky technické podpory pro Galaxy S line odhaluje, že dvě Android 2.2 aktualizace jsou v současné době k dispozici: jeden pro Pulzující - nabízí Bell, Virgin Mobile a SaskTel - a jeden pro Fascinovat při prodeji bude Telus. To vše vyplývá jen pár dní poté, co Sammy musel vytáhnout Pulzující je Froyo update na slovo, které se zdálo být zabití vnitřní microSD skladování, tak doufejme, že tento build bude jen o málo více drama-free. Jo, a Samsung původně říkal, že Telus Fascinovat majitelé by se čekat až do příštího roku s cílem modernizovat jejich jednotky, takže je to docela hezké, že byli schopni udržet na uzdě, že v trochu a dostat ji tlačil na ocas konci '10. Takže bavte se, Kanaďané - jste biti svým přátelům s T-Mobile a Verizon Vibrants fascinuje na punč na tento jeden, a žádáme vás, abyste ho pánem nad nimi při každé příležitosti.

[Díky, Robert B. ]

Samsung Bohaté a Fascinovat dostat Froyo v Kanadě, doufejme, že s menším počtem chyb tentokrát původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 03:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Samsung | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat