pondělí 27. prosince 2010

Inhabitat Týdne v zeleném: raketového paliva, recyklovaný džíny, a elektrický pohon úhoře vánoční strom

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/inhabitats-week-in-green-rocket-fuel-recycled-jeans-and-the/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Eco dopravy vyrazil tento týden vědci objevili ve Švédsku novou molekulu , která by mohla dělat raketového paliva o 30 procent účinnější. Máme také dohonil plány Ruska vybudovat nový vysokorychlostní železniční systém pro 2018 světového poháru, a viděli jsme několik významných výrobci automobilů, aby svá vozidla zelená upgrady - Ford oznámil, že to bude izolovat jeho 2010 Focus s recyklovaným džíny , a Chevrolet představil plány na transformaci 100.000 libra z použitého oleje boomu do části pro Volt.

Minulý týden také viděl jasné obzory úsvitu pro obnovitelné zdroje energie jako největší parabolické solární elektrárny koryto obdržela 1,5 miliardy dolarů DOE úvěru. Svět spotřebitelů tech byl poháněn sluneční paprsky jako Toshiba představila nový sluneční-poháněl e-book reader a jeden designér vyvinul sluneční-hnané odsolování systém, který by mohl vést trosečníci přežili na moři naživu. Také vás přivedl výtvarník Michael McKean plán střílet duhy na obloze bude na jeho sluneční-poháněl generátor duha .

Když už mluvíme o rozšiřování obnovitelných fandit, tento měsíc Japonska Enoshima Aquarium představila jako první na světě vánoční strom poháněné elektrickým úhoře . FAA také dostal do vánoční atmosféra, protože schválila next-gen Santa sáně , které přináší dary 53% rychleji, a když rozbalil nový herní systém v tomto roce, možná vás bude zajímat, aby věděli, že Nintendo Wii byl nedávno korunován nejvíce energeticky účinné-next-gen herní konzoli . Konečně, jestliže zimní počasí cítíte dolů, jen se podívat uvnitř této supermasivní hangár vzducholodi , přeměněna za rok-round tropický ostrov útěk.

Inhabitat Týdne v zeleném: raketového paliva, recyklovaný džíny, a elektrický pohon úhoře vánoční strom původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 15:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat