pondělí 27. prosince 2010

Eutelsat Ka-Sat odstartuje pro rychlosti dobrodružství a dobré uplink (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/eutelsats-ka-sat-blasts-off-for-adventure-and-good-uplink-speed/:
Eutelsat Ka-Sat odstartuje z Kazachstánu, hledá pro rychlosti dobrodružství a dobré uplink (video)
Oh, podívej se na sebe Evropě, s bílým vánice vánoční a vaše fantazie satelity. Všechny hrdý a chlubí jako váš druhý internet-zářící vůz v co největším počtu měsíců rakety pryč do orbitální zapomnění. Po listopadu se Hylas 1 je Ka-Sat, pomocí stejné technologie, spotbeam pršet omezené, zaměřené oblastech konektivity, které jsou pár-sto kilometrů napříč, což umožní lepší řízení celkové satelitního pásma. Hylas 1 používal jeho paprsky na pokrytí oblastí ve Velké Británii a východní Evropě, zatímco Ka-Sat bude zahrnovat více oblastí Evropy, a také zasáhly části Blízkého východu. Maximální rychlosti nabídl účastníkům bude 10Mbps dolů, 4Mbps nahoru, ale jen s 900Mbps z kohoutku celkem za světla jsme si mysleli, že by mohlo dostat o něco pomalejší, v sobotu noci. Povinné odpočítávání a start video níže.

Pokračovat ve čtení Eutelsat Ka-Sat odstartuje pro uplink a dobré rychlosti dobrodružství (video)

Eutelsat Ka-Sat odstartuje pro uplink a dobré rychlosti dobrodružství (video) původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 09:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PC World | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat