pondělí 27. prosince 2010

DIY třetí osobě fotoaparát soupravy vám umožní věnovat pozornost tomu, co je nejdůležitější: vy

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/diy-third-person-camera-rig-allows-you-to-pay-attention-to-what/:
Nyní, je to divný projekt uskutečnit, určitě - ale to neznamená, že to nezajímavé. A zajímavé to rozhodně je. Více než na Instructables, můžete nyní najít krok-za-krokem návod na to, jak vytvořit svůj vlastní fotoaparát nastavení, které vám umožní prohlížet si nářadí kolem ve třetí osobě. Divný, že jo? Celá instalace se skládá z kamery zmanipulované na záda z dálky dostatečně daleko, aby vás film zezadu, dvojice video brýle nosit, jak si o toulat, a volitelně, radiový vysílač, který umožňuje vzdálený diváka, aby se připojily k zábavy a sledujte spolu s vámi. Jak to funguje? Trochu znepokojivě pokud se zeptáte nás, ale je to něco, co bychom určitě zvážit zavedení zkusit, i když jen jednou. Hit se ve zdrojovém kódu instrukce, jakož i dojmy z praxe. K dispozici je video po přestávce.

Pokračovat ve čtení DIY třetí osobě fotoaparát soupravy vám umožní věnovat pozornost tomu, co je nejdůležitější: vy

DIY třetí osobě fotoaparát soupravy vám umožní věnovat pozornost tomu, co je nejdůležitější: jste původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 14:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Instructables | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat