pondělí 27. prosince 2010

IBM dělá závodní paměť průlom, který by mohl přijít vhod jednou

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/ibm-makes-racetrack-memory-breakthrough-which-could-come-in-han/:
Pokud nemůžete svému DRAM od STT-MRAM, budete muset mít u nás sec: IBM vymyslel matematický nutné číst a zapisovat data z mezery mezi magnetickým polem, přes závodní nanowire, na stovky kilometrů za hodinu. IBM se lopotil na takzvaný závodní pamětí od roku 2004, volat to perfektní hybridní magnetické paměti a flash, ale až do nedávné doby vědci nevěděli, zda se magnetické domény stěny (kde data budou žít) měl nějakou hmotnost mluvit . Jak to dopadá, oni dělají, a proto musí dodržovat únavné fyzikální zákony, jak se pohybují po nanowire "trať", ale také zrychlit a zpomalit přesně stejné množství, více či méně vyrovnávat účinek. Dlouhý příběh krátký, může využít tuto znalost IBM na pozici přesně ty 0 a 1 ve své nově nalezené databanky, a jednoho dne budeme všichni těžit z výhod husté, rychlé a spolehlivé paměti. Víte, za předpokladu, PRAM , FeRAM , ReRAM a memristors nejedí IBM oběd. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení IBM dělá závodní paměť průlom, který by mohl přijít vhod jednou

IBM dělá závodní paměť průlom, který by mohl přijít vhod jednou původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 11:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat