pondělí 27. prosince 2010

iPhone nano hodinky dostane srazil, má malou se starat o to

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/iphone-nano-watch-gets-knocked-off-has-little-to-worry-about-it/:
Tam jsou běh-of-the-mlýn KIRFs , nad-průměrné KIRFs, a to. I když jsme určitě byli zasvěceni do několika komickým iPhone / iPod knockoffs v průběhu let, je tu určitá vrstva rozpustilost na tento jeden, který prostě nemůže být porazit. IPod nano hodinky není ani originální výrobek Apple, ve skutečnosti je to prostě mod, který je tak snadné, vaše maminka by asi vytáhnout ho s minimálním úsilím. , Která jasně nezastavil továrny v Shenzhenu od chrlit hodinky iPod nano knockoff, kompletní s 1,8-palcový odporovou dotykovou obrazovkou, vestavěná Slot pro SIM kartu, Bluetooth, microSD slot, FM rádio tuner, stranu-nasedl na obrazový snímač fotoaparátu a reproduktor pro správnou míru. Budete dokonce dostanete chuť "Slide se k odemknutí" displej, než budou moci kopat do základní UI, ale to potažený barevným kartounem plastové poutko na zápěstí, ale všechny zničí žádném ohledu to bylo doufal, že sbírat. Naštěstí, jednotka jste peering na výše je nazván "inženýrské prototyp," s konečnou verzí Očekává se, že se mohou pochlubit 3,5 mm jack pro sluchátka a špetku self-hodnota. Uvidíme, ne?

iPhone nano hodinky dostane srazil, má malou se starat o to původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 14:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MIC Gadget | zdroje M8Cool | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat