pondělí 27. prosince 2010

Gorillaz IPAD album nyní k dispozici, jako jsou aplikace používají, aby to (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/gorillaz-ipad-album-now-available-as-are-the-apps-used-to-make/:
Gorillaz IPAD album nyní k dispozici, jako jsou aplikace, které používají, aby to (video)
Nahrávání hudby na IOS? byl jsem tam , udělal to . Významného umělce nahrávání své nejnovější album na IPAD ? To je něco nového, a to je to, co Gorillaz udělal pro své nejnovější verzi: Pád. Někdo může poslouchat album zdarma, ale členové fanklubu může dát stáhnout a archivovat je pro budoucí potomstvo. Jak kapela to? Nemůžeme říct, ale určitě tam byla nějaká buňka-stínování se účastní, a tady je seznam aplikací, které byly řekl, aby byl použit:
Speak It! / SoundyThingie / Mugician / Sólo Synth / Synth / Funk Box / Gliss Kur / AmpliTube / Xenon / iElectribe / BS-16i / M3000 HD / Cleartune / iOrgel HD / Olsynth / StudioMiniXI / Bassline / Harmonizer / Dub sirény Pro / Moog Filatron
Uvádíme jeden track dole pro vás poslouchat sám sebe, a slyšet, co vrchol moderního IPAD harmonie zní. My jsme žádné hudební kritici, ale zdá se s jistotou říci, že to není zítra přijde dnes - což jsme také vestavěný, čistě pro účely srovnání.

Pokračovat ve čtení Gorillaz IPAD album nyní k dispozici, jako jsou aplikace používají, aby to (video)

Gorillaz IPAD album nyní k dispozici, jako jsou aplikace používají, aby to (video) původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 07:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNN | zdroje Gorillaz | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat