pondělí 27. prosince 2010

AT & T vydání dramatický anti-textových zpráv během jízdy dokumentární

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/atandt-releases-dramatic-anti-texting-while-driving-documentary/:
Nejsme si jistí, kolik více časů to musí být říkal, ale vážně lidé - krátkých textových zpráv na Váš mobilní telefon, zatímco provozní gigantický vozidlo ve vysokých rychlostech. Zastavit Pokud ještě nejste přesvědčeni, že řízení auta a snažil se z kohoutku zprávy na malé klávesnici (nebo nebe zakazují, bez klávesnice vůbec) je chudý zápas, možná krátký dokumentární AT & T právě vydala vás přesvědčí jinak. Dopravce zahajuje kampaň zaměřená na dospívající přes prázdniny, které vedly k Silvestra v naději, že mládež na světě bude mírně méně jisti jejich nepřemožitelnosti - alespoň tam, kde řízení motorových vozidel a textových zpráv je znepokojen. Jistě, video (umístěné po přestávce) na hranici sentimentality v době, ale my budeme mít trochu těžký-handedness přes zranění nebo smrt člověka jen proto, že někdo se nemohl dočkat, říct někomu jinému, že bych se tam brzy. Věřte nám, že jsou vaši přátelé nejsou, že strach o dochvilnost.

Pokračovat ve čtení AT & T vydání dramatický anti-textových zpráv během jízdy dokumentární

AT & T vydání dramatický anti-textových zpráv během řízení dokumentární původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 12:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Telefon Arena | zdroje AT & T | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat