pondělí 27. prosince 2010

Apple přináší Cherokee jazykovou podporu pro iPhone a IPAD

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/apple-bringing-cherokee-language-support-to-iphone-and-ipad/:
Apple IOS zařízení v současnosti podporuje jen 50 jazyků , z tisíce, které se používají na celém světě. Brzy bude toto číslo tečení až 51. Čerstvé AP Zpráva konstatuje, že Cherokee Chief Chad Smith skutečně navštívil Apple a používat studenti v současné době vzdělávali v ponoření programů "vytáhnout na city" je z mosazi Apple, a nakonec, Cupertino zřítila. Kmen spolupracuje s Apple na rozvoj jazyka Cherokee software pro iPhone, iPod a IPAD, latter který bude údajně k dispozici později. Samozřejmě, že by této příležitosti nebylo došlo bez "let" práce, a když jsme si jisti, členové Cherokee národa jsou rozdmýchal mít jen indiánské jazyky podporované zařízení Apple, může skutečně sloužit k poskytnutí naději jiní, kteří mluví méně prominentní jazyky. Všichni říkali, jen 8.000 nebo tak jednotlivci se stále mluví Cherokee, a většina z nich je ve věku 50 a nahoru. Ale pokud Apple je ochoten zahrnout podporu pro toho, kdo ví co ještě to bude stát se plynulý v průběhu nadcházejících měsíců.

Apple přináší Cherokee jazykovou podporu pro iPhone a IPAD původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 11:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Přešel | zdroje AP | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat