pondělí 27. prosince 2010

Amazon je třetí-gen Kindle je teď její nejprodávanější produkt ... všech dob!

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/amazons-third-gen-kindle-is-now-its-bestselling-product-of-a/:
V úvahu všechny věci, které jste koupili od Amazonu, všechno, co jste chtěli, ale nemohli dovolit koupit od Amazonu, všichni divoce populární módy a módy, které prošly, že on-line obchodě je stručný, ale vášnivý historie ... každý z nich má nyní ve stínu mocné prodeje na třetí-generace Kindle. Jeff Bezos a tým dnes oznámil, že jejich nejnovější a největší Kindle se stal jejich nejprodávanější produkt všech dob, díky v žádné malé roli k agresivní cenové, která byla "natolik nízká, že lidé nemají na výběr," jak říká Jeff , mezi e-čtenář a tablet - že jsem prostě pryč a koupil oba, zřejmě. Bohužel, my jsme ještě o nic blíž k poznání přesná hodnota prodeje Kindle, ale kdo opravdu zajímá na tomto místě, ta věc je vypadat jako uprchlý úspěch.

Pokračovat ve čtení Amazon je třetí-gen Kindle je teď její nejprodávanější produkt ... všech dob!

Amazon je třetí-gen Kindle je teď její nejprodávanější produkt ... všech dob! původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 10:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat