pondělí 27. prosince 2010

Sonic the Hedgehog bude účtovat váš Wiimote indukčně, ale on se to nelíbí

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/sonic-the-hedgehog-will-charge-your-wiimote-inductively-but-he/:
Sonic the Hedgehog bude účtovat váš Wiimote indukčně, ale on se to nelíbí
On může být blikající znamení míru, ale můžete říct, z pohledu v očích, že Sonic není zrovna nadšená, že bude něco dělat pro podporu Nintendo . To je kočka, která se výbuch zpracování reality, jejíž závislost na zlaté prsteny je legendární, a kdo nemá hrál v opravdu skvělá hra, protože dobře, protože Sega přestal dělat hardware, nyní sesadil na tohle. Podívejte se na něj, posadila se na falešný plovoucí platformu, hnědá s pálením šachovnicový základny zelený top, kde si můžete nastavit Wiimote pro nabíjení bez zbavovat je jejich ochranných prostředků. Přestože tisková zpráva nezmiňuje o to, jsme byli vedeni k přesvědčení, že toto není ve skutečnosti je napájena přímo z elektrické zásuvky, místo toho duchy fuzzy málo veverky a králíci v pasti uvnitř, aby byl tento 49,99 dolarů figurína z Mad Catz to více zločinný .

Sonic the Hedgehog bude účtovat váš Wiimote indukčně, ale on se to nebude líbit původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 13:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CoolestGadgets.com | zdroje Mad Catz | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat