pondělí 27. prosince 2010

8 mm kamery Vintage app bude vaše vids vypadat starší, retro, a tak, tak chladič

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/8mm-vintage-camera-app-will-make-your-vids-look-older-more-retr/:
Víte, kdo jste, Páskové. Vy jste typ člověka, který není spokojen s pouze s fotkou svého Pabst Blue Ribbon se svým iPhone 4 : musíte dělat to staré timey před pípání to, Facebooku to, Instagram to, vytisknout a pošty fyzickou kopii do svého nejlepšího přítele ze třetí třídy ... Ale počkejte, to poslední je jen nás. No, máte štěstí: nyní můžete předstírat, že jako své zbrusu nové, vysoké def videa jsou také od dávných časů, stejně jako vaše faux staré timey fotografií. Nové aplikace, tzv. Vintage 8mm kameru přidá prach, škrábance a věk pro vás během několika vteřin prostřednictvím zábavy soubor 'unikátní' filtry. Zní to jako sranda, že jo? Je k dispozici za $ 2 v App Store teď pro IOS zařízení. Víte, to chceš. Video demo po přestávce.

Pokračovat ve čtení 8mm Vintage Kamera app bude vaše vids vypadat starší, retro, a tak, tak chladič

8 mm kamery Vintage app bude vaše vids vypadat starší, retro, a tak, tak chladič původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 16:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gadget Lab | zdroje iTunes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat