pondělí 27. prosince 2010

iPhone 4 nalepí 'nálepka' NFC z Softbank Japonsku

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/iphone-4-gets-stuck-with-nfc-sticker-from-japans-softbank/:
Jeden z méně známých předpovědí mayského kalendáře předpovídá, že 2011 bude rokem NFC . Bezkontaktní komunikační věci se jeví budování všech druhů z potoka v západním světě, ale neztrácejte víru ve svou aktuální smartphone, pokud již nemá ji. Japonský dopravce Softbank reagoval na stížnosti týkající se iPhone 4 deficit NFC - FeliCa platební systém je docela populární přes v zemi sumo, sushi a slunce-povstání - tím, že zavádí nový "pečeť" na zadní straně Apple je nejnovější a největší. To hole na, pokrývající téměř celou zadní, ale je zřejmě dostatečně tenký, aby se nedostala do cesty za použití jednoho z vlastních Apple Nárazníky podél toho. Z našeho čtení tiskové zprávy, štítek není vlastně komunikovat s iPhone, je to jen hloupý NFC kartu, ale hej, jiní lidé nemusí vědět, že když jste Přejetím platby pomocí telefonu, nyní se oni? Na prodej v únoru za cenu 2.980 jen ($ 36).

iPhone 4 nalepí 'NFC' nálepku z Japonska je Softbank původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 07:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Engadget japonská | zdroje Softbank | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat