pondělí 27. prosince 2010

ComScore: Facebook předstihuje Yahoo, je nyní třetí nejnavštěvovanějších stránek na světě

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/comscore-facebook-overtakes-yahoo-is-now-the-third-most-traffi/:
ComScore, - společné metrika slouží k měření internetového provozu - je předvádí některé působivé statistiky v těchto dnech. V měsíci listopadu, například Facebooku předjel Yahoo! poprvé v celosvětových provozu, se sociální sítí nabbing 648000000 unikátních návštěvníků, zatímco portálu pojmenoval je Gulliver cesty vytáhl na 630 milionů. Co to znamená pro? No, poukázat na zjevné, zdá se, že zatímco Facebooku pokračuje ve své epické růst, relativně plochý stav s provozem Yahoo! 'prostě není dost, aby si ponechal třetí místo za místo stránkách Google a Microsoft, který se umístí jednu chytit a dva důsledně. Jedna poznámka o těchto ComScore statistiky, jen v případě, že jste přemýšlel o tom, že poslední: 'skupiny' lokalit spolu spíše než počítat jednotlivé adresy URL, takže například Microsoft lokalit se na místě číslo dvě en masse. V podmínkách provozu v USA, Facebook stále zaostává Yahoo! bitů, s 152 miliony návštěvníků a 181 milionů EUR, respektive, takže pokud jsou opravdu doufal, že na ovládnutí světa, mají své práci jako stvořený pro ně. Díváme se na vás, Marku!

ComScore: Facebook předstihuje Yahoo, je nyní třetí nejnavštěvovanějších stránek na světě, původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 13:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TechCrunch | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat