středa 24. listopadu 2010

Windows Home Server 'Vail' kapky disk extender podporu, navrhne MS si koupit větší HDD

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/24/windows-home-server-vail-drops-drive-extender-support-ms-sugg/:
Windows Home Server 'Vail' kapky disk extender podporu, MS naznačuje, stačí koupit větší HDD
Pokud jste stávající Windows Home Server uživatele je tu velmi dobrá šance, že jste využili pohonu sdružování funkcí OS. Potřebujete více úložného prostoru? Pop v novém HDD, dívat se na některé blikají na chvíli, a pak jste připraveni vrátit se do stahování ... co to je stahujete. Připusťme to ne vždy fungovat perfektně , ale to tech, formálně nazvaný Drive Extender, umožňuje přidání skladování jednoduché, umožňuje replikovat pouze údaje, které potřebuje, a je zcela nezávislý hardware. A teď to bude pryč. Společnost Microsoft potvrdila, že příští verze Windows Home Server, Vail (splatné v první polovině roku 2011), nebude funkce Drive Extender, což naznačuje, budete muset prostě koupit větší disky a ručně zpracovat replikace dat nebo se spoléhat na RAID, aby se to stalo, řešení, která jsou rozhodně méně intuitivní pro non-techie uživatelů. Reakce mezi fanoušky WHS byl ohromně negativní, s 148 připomínek (a počítat), na oznámení poštou, nejvýmluvnějším MS, kde může strčit jeho RAID řadič. Nebojte se mít na odvětrání zde, pokud se vám líbí.

Windows Home Server 'Vail' kapky disk extender podporu, navrhne MS si koupit větší HDD původně objevila na Engadget na st. 24 listopad 2010 10:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Windows Home Server Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat