středa 24. listopadu 2010

iPhone dostane UberTwitter klienta, BlackBerry má jeden menší důvod existovat

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/24/iphone-gets-ubertwitter-client-blackberrys-have-one-less-reason/:
Pokud se název UberTwitter zní povědomě, tak to bude, protože je to jeden z více populárních mobilních klientů Twitter, účtování za 10 milionů tweety každý den od uživatele BlackBerry po celém světě. A teď je k dispozici také na iPhone. Citovat "rostoucí dominanci" jeden-device-to-pravidla-je-všechny mobilní platformu Apple, posádka UberTwitter rozhodla rozšířit svou nabídku o nový otevřený beta, která je k dispozici ke stažení nyní. Hlavní charakteristický rys nabízený je něco, co nazývá UberView, který umožňuje přístup do vazby v rámci tweets bez ukončení aplikace nebo otevření nového okna v ní. Vypadá to docela úhledný nápad, ale stále existují některé dřívější otázky, které mají být bezchybné - stejně jako u všech beta iterací - a konečné v1.0 by měl být připraven do boje s úředním app Twitter je v polovině prosince.

Pokračovat ve čtení iPhone dostane UberTwitter klienta, BlackBerry má jeden menší důvod existovat

iPhone dostane UberTwitter klienta, BlackBerry má jeden menší důvod existovat původně objevila na Engadget na st. 24 listopad 2010 03:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje UberTwitter | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat