středa 24. listopadu 2010

Chrome OS spotřebitele startu tlačil do roku 2011, Google-značkové Chromebook mohl ještě přijít v letošním roce

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/24/chrome-os-consumer-launch-pushed-to-2011-google-branded-chromeb/:
Je to skoro čas k jídlu krocana a pak jet ven Best Buy se pošlapaný šílený nakupujících. Ach ano, prázdninové sezóny je jen o tu, která je podle několika příspěvků psali jsme v loňském roce znamená, že Chrome OS netbooků by mělo být stejně. No, ukázalo se, že Google OS-poháněné laptopy nejsou chystáte přijet v tomto roce, nebo alespoň ne tak, jak jsme si mysleli, že by. To neznamená, že Chrome OS nebude vidět trochu poodhalit v tomto roce, ale hlavní výrobci, včetně HP a Acer, nebude mít své vlastní Chromebooks připravena do roku 2011. Jak to víme? Acer Jim Wong řekl nám během společnosti globální tiskové konferenci , že společnost Acer zahájí své netbook založený na prohlížeči operačním systému během "spotřebitel spuštění" z OS příštího roku, zatímco Google má svůj vlastní program a bude dělat něco "v prosinci . " Nedostali jsme se zeptat, jestli, že netbook Acer je ve skutečnosti "ZGA" netbook jsme viděli vyskakování v hlášení o chybách, ale náš odhad je, že to bude něco docela podobný.

Takže, co dělá Google má vaření? Vzpomínáte si na Google Chrome OS-značkové netbook , že jsme slyšeli? No, podle několika z našich vlastních zdrojů, to je přesně to, co se bude dít. Nemáme přesné podrobnosti časování, ale nám bylo řečeno o pár, který Google zahájí svůj vlastní prohlížeč Chrome-knihy la Nexus One pro "přátele a rodinu." Jako operační systém je stále v beta verzi, nebo náhled formuláře, by netbook být zaměřena na rozvoj / inovátor komunitu. Specifikace-moudrý nevíme všechno, hodně, ale my jsme slyšeli, že to bude poháněn procesorem Intel Atom Pine Trail, a stejně jako Digitimes hlásil, že 75.000 jednotek jsou vyrobeny z Tchaj-wanu ODM Inventec. Měli bychom zmínit, že výše uvedené Acer "ZGA" byl řekl, aby byl používán vnitřně jako "krmivo pro zařízení" na Google, ale věříme, že to Google-značkové přístroje mají být zcela odlišné. Inventec, Intel, a Google nebude komentovat hardware fáma, ale Google to nám říkají, že by "více detailů podělit později v tomto roce." Podle našeho počítat, že odejde 'em s jen asi 37 dnů vyzradit tajemství!

Poznámka: Obrázek nahoře je jen naše tvůrčí interpretaci toho, co Chromebook může vypadat - nepřišli pláč k nám, když skutečný přístroj vypadá mnohem hezčí.

Chrome OS spotřebitele startu tlačil do roku 2011, Google-značkové Chromebook mohl ještě přijít v tomto roce původně objevila na Engadget na st. 24 listopad 2010 12:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat