středa 24. listopadu 2010

Stříkat vodní pistole robot otravuje mývalové, přijímá rozkazy z Android (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/24/squirt-water-gun-robot-pesters-raccoons-takes-orders-from-andro/:
To není neobvyklé vidět pana Android, a sir Arduino tým se ve světě domácí robotiky, ale Squirt podařilo hop z me-too dav s naprosto okouzlující kontrolní systém (a ještě více okouzlující vzhled). Zjednodušeně řečeno, tento vodní pistole robot navržen tak, aby "vodní rostliny a zahnat mývalové," ale z širší perspektivy, tvůrci se snaží ukázat, jak by mohla robotika být použit v malých zavlažovacích systémů a dobře. Ještě lépe, je to mnohem více než jen robot, který je ovládat na dálku prostřednictvím telefonu, pokud chcete přepnout do 'stráž režimu,' to bude hledat a ničit - házet cokoliv ", která se pohybuje" s výbuchem vody. A jo, to může také být řízen prostřednictvím SMS, takže i kočky nemůže slavit příliš rychle poté, co majitel hlavy ven za prací. Hit zdroj odkaz se dozvíte více o tom, jak byl postaven toto mistrovské dílo, nebo vedoucí mimo přestávku na rychlé demo vid.

Pokračovat ve čtení Squirt vodní pistole robot otravuje mývalové, přijímá rozkazy z Android (video)

Stříkat vodní pistole robot otravuje mývalové, přijímá rozkazy z Android (video) původně objevila na Engadget na st. 24 listopad 2010 05:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Buňka Bots | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat