středa 24. listopadu 2010

Sony Qriocity video-on-demand služby vejde v Evropě

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/24/sonys-qriocity-video-on-demand-services-goes-live-in-the-uk/:
Sony řekl, že to přijde , a přijde to. Právě včas pro expatriated Američany na výsluní slávy věnována v librách, aby si přes "Den díkůvzdání," Sony má převrácený přepínač na jeho Qriocity on-demand službu filmu. Zahájení UK značky evropský debut služeb (my jsme také jednání, že je to jako 'po celé Evropě'), které nabízejí "stovky" pay-per-view streaming flicks k těm se sítí-dát BRAVIA TV, Blu-ray přehrávač nebo Blu-ray systém domácího kina. Jsme řekli, že knihovna se skládá z materiálu z Fox Home Entertainment, Lionsgate, MGM, Paramount Pictures, Sony Pictures Home Entertainment, Starz Digital Media, The Walt Disney Company, NBC Universal a Warner Bros, s oběma nových verzí a předznamenala klasiky k mání. Ceny půjčovného pro start obsah SD od 2,49 liber za knihovnu a 3,49 liber na nové verze, zatímco HD obsah start respektive od 3,49 liber a 4,49 liber. Ne tak úplně zdarma, ale je to malá cena, kterou zaplatí, aby, že zadnice zasadil o Turecku den.

Pokračovat ve čtení Sony Qriocity video-on-demand služby vejde v Evropě

Sony Qriocity video-on-demand služby, než vejde v Evropě, původně objevila na Engadget na st. 24 listopad 2010 11:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Engadget španělštině | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat