středa 24. listopadu 2010

Číňan hraje MMO na titanic obrazovce, prosí o vyšší hustoty pixelů (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/24/chinese-man-plays-mmo-on-titanic-screen-pleads-for-higher-pixel/:
Nevadí, vaše 103-palcový plazmy nebo Guinness Word Record-držení stadionu zobrazuje v reálném hráči dělat jejich věc na LCD, které se klenou pohodě seven tisíc pět set čtverečních metrů (přeložena do imperiální měrné jednotky, to je ... hodně!). To, co vidíte nahoře je malý záblesk nadšenec MMO s velkou vášní a ne méně rozměrné peněženku. Pán v pochybnost byl nespokojený tím konkurenční guildmaster v čínském MMO Magic World Online 2 dostal hrát v divadle IMAX, a proto se rozhodla jeden-až ho jediným možným způsobem: tím, že najme Pekingu bláznivě příliš velké displeje (s názvem "Všechny Pekingu, podívejte se!") pro malý zasedání supervelkých hraní. Skok kolem přestávce to vidět na videu.

Pokračovat ve čtení čínských člověk hraje MMO na titanic obrazovce, prosí o vyšší hustoty pixelů (video)

Číňan hraje MMO na titanic obrazovce, prosí o vyšší hustoty pixelů (video) původně objevila na Engadget na st. 24 listopad 2010 04:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kotaku | zdroje MMOsite | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat