středa 24. listopadu 2010

Sony pracuje na stejném displeji-3D multiplayer, holografické pro PS3?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/24/sony-working-on-same-screen-3d-multiplayer-holographics-for-ps3/:
Nechoďte Knockin 'Sony k odpočinku na vavřínech. Společnost, která stojí v čele 3D herní push ( NVIDIA navzdory ) se zřejmě ani v blízkosti skončil s SCEE studio režisér Mick Nejedly udělali čas, aby si naše šťávy tekoucí v rozhovoru s Vypracovat. Plný skvrn je poměrně zdlouhavý, a rozhodně solidní čtení pro zájemce, ale několik klíčových nugety vyskočil na nás. Pro začátek, Mike přiznal, že Sony má "techniky jako holografické pro PS3, že [si myslí, že] bude velmi zajímavý pro budoucnost 3D hry," a pokračoval s tímto: "V souvislosti se, že máme některé nové technologie, které jsme prokázáno, že vývojáři, který používá 3D techniky, to umožňuje dvěma hráčům hrát na celé obrazovce multi-player hry, ale bez nichž každý je schopen vidět ostatní názor, a oni byli masivně zájem o ně. " Samozřejmě, že takový postup není úplně nový - jsme viděli prototypy druhu v použití zpět na GDC - ale přináší jim na trhu stejně obrovské jako majitel PS3 bazénu by rozhodně být monumentální krok. Nyní, omluvte nás, máme Gran Turismo 5 disk, kterým se zde, že potřebuje naši plnou pozornost v současné době .. .

Sony pracuje na stejném displeji-3D multiplayer, holografické pro PS3? původně objevila na Engadget na st. 24 listopad 2010 13:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kotaku | zdroje Rozvíjet | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat