středa 24. listopadu 2010

Smartfish Vír Mini Notebook Laser Mouse recenzi, nyní na prodej za 50 dolarů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/24/smartfish-whirl-mini-notebook-laser-mouse-review-now-on-sale-fo/:
Zpět, když jsme se poprvé zamčené oči Smartfish ErgoMotion myši na CES věděli jsme, že tam bylo něco naprosto jedinečná o tom. Ne, to nemělo dotknout pás nebo 18 tlačítek , ale díky své "pivot systém," to přece v každém naklonění, které-cesta. Vytvořil bývalý chiropraktik, laserová myš naklání ve všech směrech, ale ne s cílem pohybu kurzoru, nebo ovládající nic na obrazovce jako jeden by si myslel. To se netočí pro jeden z důvodů, a jen jeden důvod: k úlevě od ramene napětí a snížit riziko zranění míjivého zatížení (RSI). Dnešní společnost uvolnění menší, mobilní verze ErgoMotion, nyní volal Vír Mini, za 49,95 dolarů. Takže, je to co doktor nařídil? Nebo je to jen další zvláštní hledá periferní přidat do sbírky? Byli jsme používat to jako naše základní myš za poslední týden, takže si budete chtít vyrazit na přestávku zjistit.

Pokračovat ve čtení Smartfish Vír Mini Notebook Laser Mouse recenzi, nyní na prodej za 50 dolarů

Smartfish Vír Mini Notebook Laser Mouse recenzi, nyní na prodej za 50 dolarů původně objevila na Engadget na st. 24 listopad 2010 13:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink |

Žádné komentáře:

Okomentovat