středa 24. listopadu 2010

Kuvajt zákazy DSLRs, listy Micro Four Thirds otázka visí ve vzduchu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/24/kuwait-bans-dslrs-leaves-micro-four-thirds-question-hanging-in/:
Nejsme si jisti, co pokorný DSLR někdy dělal urazit kuvajtské vlády, ale podle Kuvajt Times, rekreační použití Single-Digitální zrcadlovky je nyní zakázaný v zemi. Ministerstva informatiky, sociálních věcí a financí (ahoj, 1984 !) se společně rozhodli zakázat používání robustní střelců na veřejných místech, kromě případů, kdy lze prokázat, že je to pro účely žurnalistiky. Toto rozhodnutí opustilo mnoho lidí poškrábání jejich hlavami, v neposlední řadě proto, že každý samostatně-respektování smartphone dnes může čerpat z obrazovky-vyplňování obrázky. A pak je tu také otázka určení, kde je hranice mezi kompaktní fotoaparáty, které jsou stále povoleny, a DSLRs bydliště - například, je G2 Lumix nelegální střelec jen proto, že to vypadá jako jeden?

Kuvajt zákazy DSLRs, listy Micro Four Thirds otázka visí ve vzduchu původně objevila na Engadget na st. 24 listopad 2010 05:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Další Web | zdroje Kuvajt Times | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat