středa 24. listopadu 2010

WD TV Live přehrávačů médií získat senzace on Demand, USB Bezdrátová klávesnice podporu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/24/wd-tv-live-media-players-gain-blockbuster-on-demand-usb-wireles/:
Není to jako by někdo mohl předvídat, média streamer vypuknout válka, která by v roce 2010, ale vypadá to, že to vezmou věci Western Digital docela vážně. Firma má právě vydal poněkud významnou změnu pro své WD TV Live Plus a WD TV Live přehrávačů, přidání podpory Facebooku a zároveň dává US-založené uživatelům možnost okamžitě pronajmout nebo koupit filmy pomocí senzace on Demand. Post-firmware update, budou uživatelé rovněž moci využít Deezer (on-demand službu hudba), Flingo (další internetové televize portál) a AccuWeather (místo, které "předpovědi", co se děje v naší "atmosféra"). Potenciálně ještě důležitější, než všechno, je však přidání USB bezdrátovou klávesnici podpora - jednoduše připojit do USB bezdrátový adaptér, který je dodáván s většinou každý bezdrátovou klávesnicí tam, a budete mít možnost aktualizovat váš status Facebooku nebo vyhledávání pro "Bed Song vetřelce" prostřednictvím YouTube, vše z pohodlí vaší pohovky. Huzzah!

Pokračovat ve čtení WD TV Live přehrávačů médií získat senzace on Demand, USB Bezdrátová klávesnice podporu

WD TV Live přehrávačů médií získat senzace on Demand, USB Bezdrátová klávesnice podpora původně objevila na Engadget na st. 24 listopad 2010 02:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Western Digital | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat