středa 24. listopadu 2010

Mercedes-Benz je vodík-fueled B-třída F-Cell dostane cenu na 849 dolar za měsíc

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/24/mercedes-benzs-hydrogen-fueled-b-class-f-cell-gets-priced-at-8/:
To bohužel ne F800 stylu "výzkumu vozidlem" společnost pracuje, ale těm, kteří chtějí, aby se zabránilo hybrid nebo všichni-elektrická vozidla ve prospěch buněčné technologie paliv lze nyní objednat nové B-třídy Mercedes-Benz F-Cell vozidlo. Ty příkazy vlastně poprvé otevřel až v říjnu, ale automobilka se teprve nedávno ukázalo, skutečné náklady na zákazníky. , Která bude 849 dolar měsíčně na nájem-pouze základ, což se může zdát vysoká tad ale zahrnuje jak palivo a pojištění (v pořádku, takže je to stále vysoké). Jak se dalo očekávat, nicméně, bude vůz není zrovna být široce dostupné - Mercedes-Benz říká, že prvních pár dosáhnou "vybrané" zákazníky do konce tohoto roku, s "nejméně 70 více" nastavit, aby se stal dispozici Los Angeles a San Francisco oblast do roku 2012. Celou tiskovou zprávu se po přestávce.

Pokračovat ve čtení Mercedes-Benz je vodík-fueled B-třída F-Cell dostane cenu na 849 dolar za měsíc

Mercedes-Benz je vodík-fueled B-třída F-Cell dostane cenu na 849 dolar měsíčně původně objevila na Engadget na st. 24 listopad 2010 08:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Autoblog Zelená | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat