středa 24. listopadu 2010

'Obzvláště přísné' Sony Ericsson chyb firmware testování v USA pro aktualizaci X10 je Eclair zpoždění na AT & T

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/24/sony-ericsson-faults-especially-rigorous-firmware-testing-in-u/:
Myslíme si, že to je zahalená způsob předávání babku, aby AT & T - ale ať je to cokoliv, Sony Ericsson USA rozšířila starý, křupavý, Timescape-umožnil olivovou ratolest, aby Xperia X10 vlastníků ve Spojených státech tím, že pokouší se vysvětlit, co se děje s aktualizace Eclair 'kolem těchto částí. Zjednodušeně řečeno, společnost říká, že dostat se aktualizace v USA je tak těžší, než je to jinde, protože "technické požadavky, které musí být splněny", nad nimiž má Sony Ericsson "žádnou kontrolu." Vině je vybírána "obzvláště přísné" testování cyklu, které mohou (a pravděpodobně, často dělá) trvat několik měsíců, což je důvod, proč jsem se tak daleko odmítli nabídnout poradenství o tom, kdy bude aktualizace vydána. Upřímně řečeno, je nějaký způsob, jak můžeme v našem obchodu záruční karta se dostat na rychlé trati s touto věcí? A ještě důležitější je, že nás krvácení-typy hrana být ochotni přijmout riziko, že v širokém měřítku?

obzvláště přísný 'Sony Ericsson chyby' firmware testování v USA je Eclair aktualizace X10 zpoždění na AT & T původně objevila na Engadget na st. 24 listopad 2010 14:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Sony Ericsson USA (Facebook) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat